Vactia Suomi (Finnish)

FinnMedi Oy – Biolääketieteen ja terveysteknologia-alan yhteistyökumppani

FinnMedi Oy on bio- ja terveysteknologia-aloille asiantuntijapalveluita tuottava kehitysyhtiö. Palveluvalikoimaan kuuluvat kliiniset lääketutkimukset, yritysten kehittämispalvelut, kaupallistamispalvelut, hautomotoiminta ja hankevalmistelupalvelut, jotka räätälöidään
asiakkaan tarpeiden mukaisesti one-stop-shop -periaatteella. FinnMedi toimii lisäksi useissa kehitys­ohjelmissa, jotka tukevat toimialan kehittämistä ja tarjoavat kehitysmahdollisuuksia myös yrityksen asiakkaille.

FinnMedi auttaa asiakkaitaan menestymään. Asiakkaan idea jalostetaan yhteistyöllä hankkeeksi, tuotteeksi tai liiketoiminnaksi. Laadun takaa kattava toimialatuntemus, monipuolinen palvelukokonaisuus ja yli 10 vuoden kokemus suomalaisen life science -alan kehittämisestä sekä kehitysohjelmien tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntäminen.

Ajanmukaista ja sujuvaa kliinistä tutkimusta

Kliinisten tutkimusten osalta FinnMedin tavoitteena on tehdä lääketutkimusten toteuttamisesta mahdollisimman sujuvaa ja vaivatonta tutkijalle ja lääkeyhtiölle.

Kattava palvelukokonaisuus sisältää tutkimusprosessin kaikki vaiheet tutkimuksen suunnittelusta käytännön järjestelyihin ja hankkeen johtamiseen. Asiakkaan käytössä on yrityksen asiantuntijoiden lisäksi lähes 500 000 potilaan muodostaman alueen, yliopistosairaalan ja oheispalvelujen paikallistuntemus.

Ajanmukaiset vastaanottotilat on suunniteltu erityisesti kliinisten tutkimusten toteuttamista varten, ja ne mahdollistavat entistä paremmin sekä lääke- ja laite­teollisuuden että tutkijalähtöisten kliinisten tutkimusten toteuttamisen.

Lisäksi asiakkaan käytettävissä on ammattitaitoiset tutkimuspäälliköt ja -hoitajat, laboratoriohoitajien palvelut, tutkimuksen suunnitteluun, raportointiin ja hakemusten ja ilmoitusten tekemiseen liittyvät palvelut sekä vakuutus- ja sopimusturva.

Yhteistyön mahdollistaja

Vactiassa FinnMedi tarjoaa asiakkaille yhteistyöhankkeiden manageroimiseen ja toteuttamiseen liittyviä palveluja. Tavoitteena on lisäksi etsiä Vactian toimijoille uusia yhteistyömahdollisuuksia ja -kumppaneita, valmistella ja käynnistää hankkeita sekä tarjota hankekohtaisia palveluja erityisesti kliinisten tutkimusten toteuttamisessa ja kaupallistamishankkeissa.

FinnMedi Oy
Perustettu: 1995
Toimiala: Biolääketieteen ja terveysteknologian toimialan liiketoiminnan kehittämispalvelut ja kliiniset lääketutkimuspalvelut
Yhteydenotot: Matti Eskola, toimitusjohtaja
Puh. 040 557 5355
matti.eskola(a)finnmedi.com